Naši partneri

Mazak

Yamazaki Mazak Corporation
Vodeći svjetski proizvođač CNC mašina
Yamazaki Mazak Corporation, pronađena 1919, je najveći svjetski proizvođač računalno upravljani alatnih strojeva za rezanje metala s godišnjom prodajom od preko 1,5 milijardi eura. Firma ima sjedište u blizini Nagoya, Japan, te operacije proizvodnje u Japanu, SAD-u, Singapuru i Kini, kao i u Velikoj Britaniji. Firma je u privatnom vlasništvu obitelji Yamazaki, od čije je izvedeno ime branda "Mazak".

Posjeti oficijalnu web stranicu


MORI SEIKI

MORI SEIKI sa sjedištem u Nagoya, Japan, je pionir u izradi mašinskih strojeva.
Firma je pronađena 1948, te je pokrenula izrade više od stotinu različitih tokarilica i drugih mašina tijekom proteklih godina, sve NC / CNC modeli. Ukupno je više od 180.000 strojeva proizvedeno.

Posjeti oficijalnu web stranicu


Nestro - Modriča Oil Rafinery

Rafinerije ulja a.d. Modriča je firma koja ima cilj da u oblasti proizvodnje motornih ulja maziva i funkcionalnih tečnosti ostvari lidersku poziciju na tržištima zemalja bivše Jugoslavije.

Posjeti oficijalnu web stranicu


Würth

Preduzeće Würth BH d.o.o. je osnovano 1996. godine kao dio njemačkog koncerna Adolf Wurth GmbH & Co. KG. Na samom početku preduzeće je brojalo svega tri uposlenika sa fokusom na tržiše sarajevskog regiona. Danas je preduzeće Würth BH d.o.o. respektabilna kompanija sa preko devedeset uposlenih, koja djeluje na području cijele BiH. Djelatnost preduzeća se zasniva na plasmanu visoko kvalitetnih proizvoda iz oblasti profesionalne montažne opreme (vijčana roba, ručni alati, elektro i pneumatski alati, hemija te prateći pribor u branšama auto, kargo, drvo, građevinarstvo, metal, sanitar, elektro i industrija).

Posjeti oficijalnu web stranicu


JOBS

Firma JOBS iz Italije nudi veliki izbor varijanti radnih centara za glodanje, kako srednjih, tako i većih komponenti sa složenim oblicima, profilima i skulpturnim površinama, u teškim materijalima kao što su legirani čelik, legure titana, lake legure i kompoziti.

Posjeti oficijalnu web stranicu

Kontakt telefon +387 (0) 53 812 768